Værktøjstavle til køkken og reservedele til campingvogne

Noget, jeg gerne vil have i mit køkken er en værktøjstavle som jeg kan hænge køkkenredskaber på. Manden derhjemme har købt værktøjspaneler til garagen, hvor han nu har hængt alt fra hamre til nedstrygerbuer. Værktøjstavlerne i garagen gjorde det klar for mig hvordan overfyldt det er i vores køkkenskuffer, og hvordan smart og lettilgængeligt det ville være at hænge nogle køkkenredskaber på væggen. Da vores køkken ikke er særlig stort, er naturligvis kun de vigtigste køkkenredskaber hængende på værktøjstavlerne. For eksempel havde jeg haft kartoffelskrælleren og sauceskeen hængende der. Grilltænger er også noget, der kunne have hængt der. Vi spiser en masse af stegt mad, og om det er kød, kylling, vegetarisk mad eller pølse, vil grilltængerne ofte bruges. Ofte når vi spiser noget stegt, spiser vi kartofler med maden, men nogle gange kan jeg lide at komme ind på nogle af mine opskrifter og bruge andre kulhydratrige varer, såsom ris og pasta.

Jeg nævnte jo at manden derhjemme købt værktøjstavler, og formålet der er, at han ville begynde at renovere gamle campingvogne. Han har allerede købt reservedele til campingvogne og skal begynde at renovere vores campingvogn, så snart han har tid. Nu vil jeg gå og lave en utrolig umamirig tomatsuppe, der vil blive serveret med mit hjemmelavede surdejsbrød. At drikke bliver sikkert en god rødvin, der er lige så god til suppe som i vinglasset. Lækkert! Vi sees.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *